NOR CURIER 930X122

bowling

AUTORIZAŢII PENTRU PIAŢA DE LA BOWLING

Consiliul Local Piteşti a emis anul trecut o hotărâre prin care a aprobat amenajarea unei pieţe de gross pentru vânzarea de legume şi fructe în zona „Bowling”, lângă parcul Ştrand.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Nici până acum, însă, lucrările nu au început.

„Suntem în curs să obținem autorizaţiile de construire. Parcarea va rămâne gratuită pentru toată lumea, iar piaţa va fi amenajată acolo unde acum sunt barăci. Acestea vor fi demolate.”, spune Cornel Ionică, viceprimar al Piteștiului.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Bogdan spune:

    Ce mare prostie ar fi acea piata acolo. De ce Trebuie creata o piata de legume tocmai acolo, intr-un spatiu destinat relaxarii, destinderii? Avem in acea zona a raului Arges, o axa interesanta destinata destinderii, relaxarii si sportului si anume parcul Lunca Argesului – bazinul descoperit – bazinul olimpic acoperit – acea parcare ce vor s-o transforme in piata de legume – parcul Strand – si daca s-ar realiza acea faleza de care s-a mai vorbit, toate cele enumerate mai sus ar avea continuitate pana la strandul din Tudor Vladimirescu si chiar faleza pe barajul Prundu. Am avea un oras mai aerisit, mai placut ochiului daca am planifica si incadra pe zone de functionalitate fiecare nou proiect.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90