930 x122 grota rece

avere

AVEREA LUI ION MÎNZÎNĂ, ÎNREGISTRATĂ ACUM

Ales de către argeșeni în septembrie președinte al Consiliului Județean, Ion Mînzînă (liderul PSD Argeș) și-a intrat, cum se zice, în pâine.

Citiți și: Mînzînă și-a depus oficial candidatura!

Acesta a înregistrat la CJ noua sa declarație de avere, conform legii.

În document se poate observa că Mînzînă nu deține terenuri, că locuiește într-un apartament de 90,6 mp pe care îl deține împreună cu soția sa, și că are o colecție de bijuterii, ceasuri, timbre și numismatice fără valoare de patrimoniu în sumă echivalentă de 48.000 de euro.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

În acest an a împrumutat de la două bănci suma de 137.000 de lei cu care a acoperit contribuția pentru campania electorală din alegerile locale. Banii îi vor fi însă returnați de către Autoritatea Electorală Permanentă, așa cum se întâmplă în cazul tuturor candidaților partidelor care au trecut pragul electoral de 5%.

Până a fi ales președinte, Mînzînă a fost vicepreședinte al CJ Argeș, postură din care a avut un venit anual de 146.000 de lei. La acestea se adaugă veniturile soției (circa 50.000 de lei salariu anual și circa 20.000 de lei de pe urma închirierii unui apartament).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3