Jupiter 930 x 122

mioveni

AZI, ÎN MIOVENI: CONCURS ȘI SPECTACOL FOLCLORIC

Mioveni: Concurs și spectacol folcloric. Astăzi, în orașul Mioveni, în intervalul  08.00 – 10.00, are loc testarea gratuită a glicemiei şi tensiunii arteriale pentru persoanele vârstnice – Centrul Cultural, corp B (sediul vechi).

Citiți și: DARTS: CONCURS DE SUCCES ÎN MIOVENI

Tot astăzi, de la ora  15.00, se desfășoară Concursul ”Recolta Toamnei”, unde vor fi premiate: cea mai bună dulceaţă, cea mai bună zacuscă și cele mai bune murături, iar de la ora 17.00, pe platoul Casei Sindicatelor Dacia va avea loc spectacolul folcloric susţinut de Ansamblul Doruleţul.

Aceste manifestări fac parte din evenimentul ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeşelului”,  ce se desfășoară începând de ieri și până mâine, 8 octombrie, și care include și Târgul Meşterilor Populari.

Citiți și: CONCERT EXTRAORDINAR. INTRAREA, LIBERĂ

La deschiderea oficială de ieri a evenimentului, alături de primarul Ion Georgescu au fost și oficialități județene, parlamentari, consilieri judeteni și locali, șefi de instituții, dar și primari ai comunelor vecine.

Ieri, odată cu deschiderea evenimentului, locuitorii Mioveniului au putut asista și la un spectacol susținut de Ansamblul Folcloric Muguraşii Mioveniului și soliștii Stefania Voicu, Valentin Poenariu, Claudia Ghena, Alexandra Păunoiu și Nicu Albu.

Printre multitudinea de produse, vizitatorii pot găsi pe platoul  din centrul civic legume proaspete, struguri de masă, murături, gemuri, must, produse agroalimentare din lapte și carne (brânzeturi, pastramă), produse apicole, preparate alimentare de sezon, dar și meșteri populari cu produse de artizanat.

 

 

 

Jupiter 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066