Donaris 930 x 122

bradu

BALAMUC ÎN BRADU! FLORIN FRĂTICĂ RĂMÂNE PRIMAR

„Balamucul” continuă în comuna argeșeană Bradu și după constituirea de azi a Consiliului Local.

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Astăzi, în prezența subprefectului Emilian Dragnea, primarul ales al localității, Dan Stroe (PSD), nu a putut depune jurământul pentru a deveni primar în funcție. Motivul? Nu există o validare executorie a mandatului său din partea Judecătoriei. Până la o hotărâre de validare executorie, primarul ales (acuzat de procurori de dare de mită) se află în imposibilitatea de a depune jurământul.

În aceste condiții, primar al comunei rămâne deocamdată Florin Frătică (PAM), primarul în funcție, precizează pentru ePitești prefectul județului Argeș, Cristian Soare. Frătică a fost ales astăzi și viceprimar. A câștigat funcția la mare luptă cu reprezentantul PSD (8 voturi la 7).

Citiți și: Alături din oamenii din Bradu

Dan Stroe (PSD) a fost ales primar al comunei Bradu la scrutinul de pe 5 iunie 2016, câștigând mandatul în dauna primarului în funcție, Florin Frătică (PAM). Atât Stroe, cât și Frătică au probleme penale. (Foto : Facebook)

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90