Donaris 930 x 122

adp

BANI ÎN PLUS PENTRU SALARII

Bani în plus pentru salarii. Administraţia Domeniului Public (ADP) şi Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Pitești (SPEP) au primit de la bugetul local, prin hotărâre a Consiliului Local, noi fonduri pentru salarii.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

La ADP au ajuns 75.000 de lei, iar la SPEP 171.000 de lei pentru a putea fi asigurată plata salariilor angajaţilor celor două instituţii ale municipalității.

Motivul: fondurile alocate inițial nu mai erau suficiente pentru a acoperi plata salariilor în acest an, după ce în vară salariile de bază în cele două instituţii au fost majorate cu 15%.

Citiți și: Surprize mult așteptate în Parcul Ștrand

Chiar și în condițiile în care salariile au fost majorate, mai ales Administraţia Domeniului Public are deficit de personal, la interviurile de angajare organizate prezentându-se puține persoane interesate să lucreze la ADP.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90