Donaris 930 x 122

bârla

BANI PENTRU O BISERICĂ DIN ARGEȘ

Bani pentru o biserică din Argeș. Biserica din satul Bârla al comunei cu același nume va primi bani pentru investiții. Investițiile vor consta în lucrări de refacere a acoperișului, suma pentru materialele necesare fiind de aproximativ 16.000 de lei, precizează Primăria Bârla. Consiliul Local al comunei va susține această cheltuială imediat ce bugetul va fi aprobat.

Citiți și: Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

Decizia a fost luată în cea mai recentă ședință a Consiliului Local Bârla.

”Consiliul Local a analizat cererea preotului Cezar Marinescu, prin care se solicită sprijin financiar pentru refacerea acoperișului bisericii din satul Bârla, în valoare de 21.000 de lei, conform contractului încheiat și facturii proformă emisă de Dia Delmar.

Citiți și: S-a deschis primul market din comuna Bârla

Pentru aceleași materiale și cantități, Primăria Bârla a solicitat firmei Saf Construct o ofertă financiară, valoarea acesteia fiind de 16.294 de lei.

Ca urmare a analizei ofertelor depuse, Consiliul Local Bârla a decis să accepte plata integrală a materialelor necesare refacerii acoperișului, conform legii, și anume oferta cea mai mică și plata acesteia de îndată ce bugetul va fi aprobat”, precizează administrația din comuna argeșeană Bârla.

În anul 2017, Primăria a achitat integral și factura centralei termice, în valoare de 4.699 de lei, pentru biserica din satul Bârla. (Foto: descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA