930×122 CAPRA 5

bârla

BÂRLA: DANSATORII ÎNCING SCENA

Bârla: Dansatorii încing scena. Primul weekend din luna august este pentru locuitorii comunei argeșene Bârla prilej de sărbătoare.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Două evenimente importante se vor desfășura la sfârșitul săptămânii în localitatea administrată de primarul Gheorghe Voicu: pe 4 august 2018 – Concursul național de dans ”Floare de câmpie”, iar pe 5 august, de Ziua comunei – ”Hora ca la Bârla”.

Sâmbătă, 4 august, cu începere de la ora 17, în zona Târgului Săptămânal din localitate, formații de dansuri populare din Argeș, Bacău, Teleorman, Olt, Gorj și Mureș vor încinge scena.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Duminică, 5 august, autorități locale și județene vor participa, de la ora 16, la Monumentul Eroilor din satul Urlueni la aprinderea Flăcării Centenarului. La eveniment, care comemorează eroii căzuți pe câmpul de luptă, vor participa Fanfara Militară și un sobor de preoți.

Ulterior, de la ora 18, pe aceeași scenă de la Târgul Sâptămânal se va juca ”Hora ca la Bârla”. Își vor da concursul ansambluri din județele Argeș și Olt, iar atmosfera va fi întreținută de Doina Argeșului și soliștii Lucia Baciu Bican, Ion Nicu Toni, Veronica Dinu, Daniela Cernea și Valentin Grigorescu.

Invitat special este Olguța Berbec, îndrăgita cântăreață de muzică populară.

Manifestările sunt organizate de Primăria și Consiliul Local Bârla, de oficialitățile județene și de Asociația ”Îngerașii” din localitate.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3