930×122 CAPRA 5

bârla

BÂRLA: LUCRĂRI AVANSATE LA CĂMINUL CULTURAL DIN MOZĂCENI-VALE

Bârla: Lucrări avansate la Căminul Cultural din Mozăceni-Vale. Primarul comunei Bârla, Gheorghe Voicu (foto), informează că lucrările de renovare a Căminului Cultural din satul Mozăceni-Vale sunt avansate.

Citiți și: Argeș. Nenorocire: Trei persoane găsite fără viață, acum, într-o casă!

„Au fost reconstruite spațiile destinate centralei termice, spațiul administrativ, spațiile destinate grupurilor sanitare, garderoba, holul de acces, biroul, vestiarul pentru actori.

De asemenea, a fost turnată șapa din toate spațiile, inclusiv în sala activității culturale, iar în prezent se lucrează la acoperiș”, anunță primarul comunei Bârla, Gheorghe Voicu.

Citiți și: S-a deschis primul market din comuna Bârla

Vă reamintim că valoarea estimată a contractului de lucrări se ridică la peste 1.300.000 de lei fără TVA. Investiția este realizată cu finanțare nerambursabilă din fonduri europene. (Foto principal: Arhivă – descriptiv) 

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90