New Profesional Consult 930 x 122

calea bucuresti

BĂTAIE DE JOC ÎN CENTRU. CINE PLĂTEȘTE?

Bătaie de joc în Centru. Cine plătește? Vă informam, la sfârșitul săptămânii trecute, că pe Calea București, la un bloc de peste drum de sediul Filarmonicii Pitești, au fost construite, pe domeniul public, niște scări de acces (imagini și detalii, AICI).

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Între timp, (și) în urma materialului publicat de ePitești, cineva din Primărie (oare cine?) și-ar fi dat seama că acea construcție ar fi ilegală, din moment ce, așa cum am precizat, zona ar fi făcut parte din proiectul de regenerare urbană realizat cu bani europeni (nu se poate interveni pe o perioadă de 5 ani).

Astăzi, scările nu mai erau în fața blocului. Reprezentanții spațiului ar fi fost nevoiți să le demoleze (click pe imagini pentru mărire):

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Se poate observa din imagini că cimentul de pe pavele nu a putut fi înlăturat în totalitate. Întrebarea, în această situație, este următoarea: de ce au fost construite respectivele scări dacă oricum aveau să fie dărâmate?

Cineva din administrația publică piteșteană se crede un fel de meșter Manole? Din moment ce scările au fost înlăturate, nu ar putea fi luată în calcul existența unui aviz. Prin urmare, de ce au fost construite dacă lucrarea nu era în legalitate?

Oricine poate construi orice și oricând pe domeniul public fără a fi controlat? Iar când ”se trezesc” la realitate persoanele avizate, se iau măsuri?

Pe de altă parte, cine plătește pentru incompetența unor persoane din administrația piteșteană, incompetență care este reliefată (și) prin astfel de situații, ca cea prezentată mai sus?

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3