930X122 MAIA

Pitesti

BĂTAIE DE JOC! ŞOFERI REVOLTAŢI ÎN PITEŞTI

Bătaie de joc! Şoferi revoltaţi în Piteşti. Mai mulţi şoferi reclamă, indignați, Primăriei numeroase probleme pe străzile Piteștiului.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Unii dintre ei se plâng că pe strada Dorobanţilor din cartierul Craiovei asfaltul este foarte uzat către intersecţia cu strada Cuza Vodă și că ori de câte ori plouă porțiunea respectivă devine aproape impracticabilă.

Alții reclamă o „groapă pronunţată în zona semaforului de la intersecţia Eroilor – Tribunal (direcţia Smeurei – Exerciţiu), chiar dacă zona este proaspăt asfaltată.”

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

„Strada Dumbravei este plină de denivelări, mai ales din cauza canalelor sau a lucrărilor la reţeaua de apă şi a gurilor de aerisire pentru gaze.”, este sesizarea adresată Primăriei Pitești de către alți conducători auto. (Foto: descriptiv) 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90