EcoMoto 930×122

bazin

BAZIN DIN PITEŞTI, ÎNCHIS

Bazin din Piteşti, închis. Bazinul de agrement situat în cartierul Tudor Vladimirescu a fost închis până la următorul sezon estival, informează Primăria Piteşti.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Rămân în continuare deschise bazinele din zonele Trivale și Costache Negri.

Potrivit Primăriei, printre facilitățile și serviciile oferite de bazele de agrement ale municipalității se numără: bazin pentru adulți și pentru copii, plajă, șezlonguri, terasă, spațiu de joacă pentru cei mici, asistență medicală, serviciu salvamar și serviciu de pază și ordine publică.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Bazinele de înot din zonele Trivale și Costache Negri sunt prevăzute cu instalaţii de încălzire, astfel încât apa să aibă o temperatură constantă de 23-24 de grade Celsius. Bazinele sunt deschise zilnic, între orele 8 și 20.

Vă amintim că, spre deosebire de alți ani, cel puțin ștrandul din zona Costache Negri a avut în acest sezon estival clienți puțini (AICI, subiectul pe larg).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3