930×122 CAPRA 5

bazin

SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ LA BAZINUL DIN ZONA ȘTRAND

Surpriză neplăcută la bazinul din zona Ștrand.

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Bazinul municipalității Pitești de pe strada Costache Negri (de lângă Bazinul Olimpic, din zona parcului Ștrand) era pe vremuri plin ochi. Nu mai este cazul acum. Cel puțin ieri, deși zi de weekend și zi cu mult soare și călduroasă, la bazin numărul clienților a fost mic.

Să fie de vină lipsa unor noi investiţii, lipsa promovării, lipsa unor puncte de atracţie care să-i facă pe piteșteni să aleagă acest loc în detrimentul altora similare, fie tot ale Primăriei, fie private? Cert este că municipalitatea nu face mare lucru pentru ca bazinul să revină la ceea ce era în trecut, mulţumindu-se, de-a lungul anilor, cu lucrări de întreținere și cu prea puține investiții.

Citiți și: Oficial. În Pitești demarează un proiect de milioane de euro!

Taxa de intrare este de 10 lei pentru adulți, iar pentru studenți, elevi și pensionari, de 5 lei. Tarifele, vă reamintim, au fost majorate în acest an. Bazinul este deschis zilnic, între orele 8 şi 20.

În afară de ștrandul de pe strada Costache Negri, municipalitatea piteșteană mai are baze de agrement în aer liber în cartierele Trivale şi Tudor Vladimirescu.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA