pizzeria sapori  930 122

impozit

Pitești: Anunț deosebit de important privind taxele și impozitele: ,,Se aplică tuturor”!

Pitești: Anunț deosebit de important privind taxele și impozitele: ,,Se aplică tuturor”!

Citiți și: Impozite, restructurări și salarii înghețate: Se întâmplă în 2025

Primăria Municipiului Pitești, prin Direcția Impozite și Taxe Locale, a aprobat, prin Hotărârea Consiliului Local, o măsură importantă pentru piteșteni: anularea accesoriilor aferente obligațiilor bugetare restante către bugetul local.

Această facilitate fiscală se aplică tuturor debitorilor, conform anunțului făcut de către municipalitate, care au datorii restante la data de 31 august 2024 inclusiv.

Citiți și: Pitești. Primarul a spus tot: De fapt, blocul „fantomă” va avea această soartă, ACUM

Este o oportunitate pentru persoanele fizice și juridice să își regularizeze situația fiscală fără a suporta penalități suplimentare.

Cine poate beneficia de această facilitate?

Facilitatea se adresează tuturor debitorilor.

Pot beneficia atât persoane fizice, cât și juridice, de drept public sau privat, asocieri și alte entități fără personalitate juridică.

În plus, persoanele fizice care desfășoară activități economice independente sau exercită profesii liberale se încadrează, de asemenea, în categoriile eligibile pentru această măsură.

Dacă la data de 31 august 2024 aveau obligații bugetare principale restante, acești debitori pot solicita anularea accesoriilor.

Ce trebuie să faceți?

Pentru a beneficia de această facilitate, este necesar să depuneți o cerere la Direcția Impozite și Taxe Locale până la data limită de 25 noiembrie 2024.

Este esențial ca cererea să fie depusă în termen pentru a putea beneficia de anularea accesoriilor aferente datoriilor.

Mai multe informații

Pentru detalii suplimentare despre procedura de anulare a accesoriilor, piteștenii pot accesa site-ul Primăriei Pitești la adresa www.primariapitesti.ro.

Acolo este disponibilă și Hotărârea Consiliului Local nr. 418/17.10.2024, care oferă toate detaliile necesare privind acest program fiscal avantajos.

Detalii:

impozitesitaxe.primariapitesti.ro

Hotărârea CL nr. 418/17.10.2024

Pitești: Anunț deosebit de important privind taxele și impozitele: ,,Se aplică tuturor”!

555×222  MAIA
New Profesional Consult 570×90