New Profesional Consult 930 x 122

buget

BIG BROTHER LA STADION

Big Brother la stadion. Primăria Piteşti are prevăzute pentru anul 2019 investiţii și la stadionul „Nicolae Dobrin”.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Cu bani de la bugetul local ar urma să fie făcute lucrări pentru introducerea unui sistem de irigare pentru terenurile II şi III (investiție de 60.000 de lei).

Pe de altă parte, întreg sistemul de supraveghere video din incinta stadionului va fi reparat (100.000 de lei). Sistemul video este o cerinţă obligatorie de securitate impusă de forurile fotbalistice europene şi de legislaţia română.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

De asemenea, Primăria a inclus în proiectul de buget pentru anul în curs şi reabilitarea şi modernizarea stadionului (cofinanţare). Se aşteaptă, însă, undă verde de la Guvern pentru această investiţie, care ar urma să fie finanţată aproape integral de la bugetul de stat, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI). Ca și în privința Săli Polivalente, deocamdată sunt doar vorbe din partea Primăriei, proiectul aflându-se în stadiul de „gargară”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3