NOR CURIER 930X122

brad

BRAD DE CRĂCIUN DE 30 DE METRI

Simbolul Crăciunului, bradul, a sosit în Mioveni. Este vorba de un brad de 30 de metri înălţime, mai mare decât cel din Piteşti, care va fi principalul punct de atracţie în perioada sărbătorilor de iarnă. Bradul a fost amplasat pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor. Mii de beculeţe şi câţiva kilometri de instalaţii luminoase pe străzi vor completa tabloul sărbătorilor de iarnă în oraş.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

„Vom decora bradul frumos şi îi aşteptăm pe cei mari, dar şi pe cei mici în jurul său, vineri, 5 decembrie, la ora 17:30, atunci când vom aprinde toată reţeaua iluminatului festiv.”, spune directorul S.C S.Ed.C Mioveni, Nicolae Tudose.

În așteptarea lui Moş Nicolae, autorităţile au mai pregătit o mulţime de surprize. Însuşi Moşul îşi va face apariţia şi va împărţi dulciuri copiilor cuminţi. (Foto: Primăria Mioveni)

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3