930×122 CAPRA 5

bradu

BRADU: A FOST MODIFICAT PROGRAMUL MIJLOACELOR DE TRANSPORT ÎN COMUN

Având în vedere starea de urgență și măsurile impuse la nivel național, primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe, aduce la cunoștința brădenilor că a fost modificat programul mijloacelor de transport în comun valabil pentru această perioadă.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

„Era nevoie de o modificare, pentru că în perioada aceasta nu mai este fluxul normal de călători. Din fericire, am găsit înțelegere la transportator și, spre deosebire de alte comune, mai avem încă transport public în comun.

Firma a înțeles că este o situație aparte și asigură, în continuare, acest serviciu, dar la program redus. Având în vedere că majoritatea oamenilor au intrat în șomaj tehnic sau lucrează, acum, după un alt orar, s-a păstrat dimineața programul normal, iar în cursul zilei mijloacele de transport circulă din oră în oră”, declară pentru ePitești Dănuț Stroe, primarul comunei Bradu.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

Modificările se vor aplica începând de sâmbătă.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90