New Profesional Consult 930 x 122

bradu

Bradu: Anunț important privind creșa Geamăna

Primăria comunei Bradu anunță că până mâine, 26.07.2022, se vor derula înscrierile la Creșa Geamăna pentru copiii cu vârste între 3 luni și 3 ani pentru anul școlar 2022-2023.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Dosarele de înscriere pentru ocuparea unui loc în cadrul creșei se vor putea depune la sediul Primăriei Bradu din strada Principală, nr. 364.

Citiți și: Bradu. Investiție ,,mamut”, aproape de finalizare!

În perioada 27.07-03.08.2021 va avea loc analiza tuturor dosarelor depuse de către Comisia de analiză a dosarelor numită prin dispoziție a primarului.

Lista  nominală  cu punctajul stabilit pentru  fiecare copil pentru care s-a depus dosar de înscriere la creșă în anul școlar următor, respectiv începând cu luna septembrie a anului în curs, va fi publicată pe site-ul Primariei Bradu, respectiv www.primariabradu.ro

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90