930×122 CAPRA 5

bradu

Bradu: Modernizare de străzi, amenajare trotuare, canalizare pluvială

Bradu: Cinci milioane de lei pentru trei proiecte – Modernizare de străzi, amenajare trotuare, canalizare pluvială

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, ne-a declarat că pentru perioada următoare vizează derularea unor noi investiții de amploare în localitate.

Pentru aceasta, însă, este nevoie de accesarea unui credit de circa 5.000.000 de lei.

Citiți și: Alături din oamenii din Bradu

„Banii din acest credit îi vom folosi pentru trei proiecte foarte importante.

Primul este cel de modernizare a străzii Panduri. Aici vom lărgi strada, vom amenaja trotuare și vom introduce canalizare pluvială.

Al doilea proiect este cel de modernizare a străzii Gării. Și de-o parte și de alta a acestei străzi vom introduce canalizare pluvială. Avem în vedere să accesăm creditul bancar cât mai curând, mai ales că avem capacitatea de a-l returna fără probleme.

Al treilea proiecte este cel de amenajare a trotuarului pe Strada Principală, pe sensul Pitești – Suseni, de la Aleea Neajlov până la strada Bunavestire!”, ne-a declarat Dan Stroe.

555×222 grota rece

Comentarii

9 comentarii

  • Alexandru Mihalciuc spune:

    Da, tot discretionar! Str. Fragilor e o bataie de joc de 14 ani. Nu asfalt, nu compactare… si plina de caini. Eroare de judecata a alegatorilor, aia e!

  • A spune:

    Pe Geamana sunt multi cu buletin de Pitesti si nu reprezinta un interes pt primar.Nu pot vota la bradu deci nu i intereseaza de voi.

  • Robert spune:

    Domnule Mihalciuc , din comentariu dumneavoastră plin de răutate adresat către primăria bradu , va sfătuiesc sa mai mergeți prin comuna sa mai analizați mai bine situația, și nu sa trageți concluzia ca nu își face primăria treaba, doar ca nu aveți dumneavoastră pe o strada de 2 m lățime asfalt . Poate domnul Primar sa gândit ca prioritar este ca toți locuitori sa aibă apa,canalizare, iluminat public etc. Și nu prioritar sa asfalteze o strada de 2m lățime și alții sa nu aibă nici măcar apa .

  • Adrian spune:

    Domnule analizați mai bine dezvoltarea comunei , va asigur ca satul geamana este cel mai dezvoltat la ora actuala !

  • Cătălin Gradinaru spune:

    Și strada Principală, undeva după târg, la coborâre…cui o lăsăm, ne rupem mașinile!!!

  • Cristian spune:

    Chiar am avut o discuție cu domnul Primar cu referire la strada principala . Domnul Primar ma informat ca drumul aparține Județului. Mai exact este DJ 659 . Primăria Bradu nu are nicio autoritate în repararea sau asfaltarea acestuia .

  • DUMITRACHE IULIAN spune:

    Nota 10…primăria Bradu..

  • Fota spune:

    Rog extindere rețele de apa si canalizare, acolo unde nu există apa si acolo unde nu există canalizare… apoi restul.. Igiena este foarte importantă.

  • Silviu spune:

    Domnule Adrian,
    Cred ca sunteti foarte prost informat, mergeti pe geamana si o sa vedeti oameni mutati de 10 ani de zile si nu au asfalt nici acum in conditiile in care strada este populata peste 80%.
    Domnu primar poate sa mai mearga pe teren sa vada realitatea.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA