930×122 CAPRA 5

bradu

Bradu: Modernizare de străzi, amenajare trotuare, canalizare pluvială

Bradu: Cinci milioane de lei pentru trei proiecte – Modernizare de străzi, amenajare trotuare, canalizare pluvială

Citiți și: Sensul giratoriu de la Târgul Săptămânal este gata!

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe, ne-a declarat că pentru perioada următoare vizează derularea unor noi investiții de amploare în localitate.

Pentru aceasta, însă, este nevoie de accesarea unui credit de circa 5.000.000 de lei.

Citiți și: Pregătiri pentru sărbătorile de iarnă

„Banii din acest credit îi vom folosi pentru trei proiecte foarte importante.

Primul este cel de modernizare a străzii Panduri. Aici vom lărgi strada, vom amenaja trotuare și vom introduce canalizare pluvială.

Al doilea proiect este cel de modernizare a străzii Gării. Și de-o parte și de alta a acestei străzi vom introduce canalizare pluvială. Avem în vedere să accesăm creditul bancar cât mai curând, mai ales că avem capacitatea de a-l returna fără probleme.

Al treilea proiecte este cel de amenajare a trotuarului pe Strada Principală, pe sensul Pitești – Suseni, de la Aleea Neajlov până la strada Bunavestire!”, ne-a declarat Dan Stroe.

555×222 MAIA

Comentarii

9 comentarii

 • Alexandru Mihalciuc spune:

  Da, tot discretionar! Str. Fragilor e o bataie de joc de 14 ani. Nu asfalt, nu compactare… si plina de caini. Eroare de judecata a alegatorilor, aia e!

 • A spune:

  Pe Geamana sunt multi cu buletin de Pitesti si nu reprezinta un interes pt primar.Nu pot vota la bradu deci nu i intereseaza de voi.

 • Robert spune:

  Domnule Mihalciuc , din comentariu dumneavoastră plin de răutate adresat către primăria bradu , va sfătuiesc sa mai mergeți prin comuna sa mai analizați mai bine situația, și nu sa trageți concluzia ca nu își face primăria treaba, doar ca nu aveți dumneavoastră pe o strada de 2 m lățime asfalt . Poate domnul Primar sa gândit ca prioritar este ca toți locuitori sa aibă apa,canalizare, iluminat public etc. Și nu prioritar sa asfalteze o strada de 2m lățime și alții sa nu aibă nici măcar apa .

 • Adrian spune:

  Domnule analizați mai bine dezvoltarea comunei , va asigur ca satul geamana este cel mai dezvoltat la ora actuala !

 • Cătălin Gradinaru spune:

  Și strada Principală, undeva după târg, la coborâre…cui o lăsăm, ne rupem mașinile!!!

 • Cristian spune:

  Chiar am avut o discuție cu domnul Primar cu referire la strada principala . Domnul Primar ma informat ca drumul aparține Județului. Mai exact este DJ 659 . Primăria Bradu nu are nicio autoritate în repararea sau asfaltarea acestuia .

 • DUMITRACHE IULIAN spune:

  Nota 10…primăria Bradu..

 • Fota spune:

  Rog extindere rețele de apa si canalizare, acolo unde nu există apa si acolo unde nu există canalizare… apoi restul.. Igiena este foarte importantă.

 • Silviu spune:

  Domnule Adrian,
  Cred ca sunteti foarte prost informat, mergeti pe geamana si o sa vedeti oameni mutati de 10 ani de zile si nu au asfalt nici acum in conditiile in care strada este populata peste 80%.
  Domnu primar poate sa mai mearga pe teren sa vada realitatea.

570×90 MAIA