bradu

Bradu: Circulaţie doar în baza unui acord pentru anumite vehicule

Conform unei hotărâri a Consiliului Local Bradu, vehiculele cu masa maximă mai mare sau egală cu 7,5 tone vor putea circula pe străzile Afinului, Cetului, Tăbăcăriei numai în baza ACORDULUI DE CIRCULAȚIE eliberat de către serviciul de specialitate din cadrul Primăriei Comunei Bradu.

Citiți și: Bradu: Ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență

De asemenea, se interzice parcarea autovehiculelor destinate transportului de marfa și a utilajelor care au masa maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone pe arterele de circulație din comuna Bradu în refugiile, parcările laterale acestora, sau pe orice alte terenuri aparținând domeniului public.

Pot circula fără restricții pe arterele de circulație stabilite autovehiculele destinate transportului rutier de mărfuri și a utilajelor cu masa maximă autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone, aparținând unităților subordinate Ministerului Administrației și Internelor, Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Justiției, SR1, SPP, precum și cele ale societăților aflate în subordinea Consiliului Local al comunei Bradu, precum și vehiculele care efectuează activitatea de deszăpezire în baza contractelor încheiate cu Primăria Bradu.

Citiți și: Primăria Bradu, în doliu!

Constituie contravenție și se sancționează cu amendă următoarele fapte:

a) accesul sau circulația vehiculelor fără acord de circulație valabil cu amendă de la de la 1500 lei la 2500 lei, aplicabilă deținătorilor/utilizatorilor legali ai autovehiculelor /utilajelor;

b) nerespectarea intervalului orar stabilit în acordul de circulație cu amendă de la 1000 lei la 1500 lei aplicabilă conducătorilor auto;

c) nerespectarea prevederilor art. 5, alin. (1), cu amendă cuprinsă între 600 lei și 1000 lei, aplicabilă deținătorilor/utilizatorilor legali ai autovehiculelor /utilajelor.

Constatarea și sancționarea contravențiilor se face de către Poliția Locală a Comunei Bradu și de împuterniciții Primarului Comunei Bradu.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441