SMART KIDS 930X122

bradu

BRADU: PREGĂTIRI PENTRU FLORII ȘI PAȘTE

Comuna Bradu se pregătește de Paște. Bisericile sunt dotate cu sisteme de sonorizare, astfel încât slujbele să poată fi ascultate de acasă, iar fiecare familie va primi la poartă Lumina Învierii.

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Și pentru Florii se fac pregătiri specifice.

„Având în vedere situația dificilă în care ne aflăm în contextul pandemiei de coronavirus, după cum știți, este interzisă prin ordonanță militară participarea la slujbele religioase.

Citiți și: Alături din oamenii din Bradu

Din acest motiv, am decis împreună cu preoții de pe raza localității noastre să venim în sprijinul dumneavoastră, astfel:

– la biserici vor fi montate sisteme de sonorizare, prin intermediul cărora locuitorii din împrejurimi vor putea asculta toate slujbele prilejuite de Învierea Domnului;

– în Duminica Floriilor, între orele 11 – 13, cu ajutorul membrilor Comitetului Local pentru Situații de Urgență și al angajaților firmei Consiliului Local, vom împărți crenguțe de salcie sfințite doritorilor care vor fi găsiți la poartă;

– în noaptea de Înviere, între orele 00:30 – 02:00, fiecare familie doritoare va primi la poartă Lumina Sfântă a Învierii.

Fac precizarea că aceste acțiuni se vor desfășura cu respectarea tuturor regulilor impuse de situația de urgență și în deplină siguranță atât pentru dumneavoastră, cât și pentru cei care vor ajuta la aceste acțiuni”, precizează primarul comunei Bradu, Dănuț Stroe. (Foto: Arhivă – descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90