New Profesional Consult 930 x 122

bradu

Bradu: Se modernizează străzi, se introduc canalizări pluviale și rețele de apă, se refac trotuare

Bradu: Se modernizează străzi, se introduc canalizări pluviale și rețele de apă, se refac trotuare.

Citiți și: „Investim pentru siguranța traficului rutier din Argeș”

Primarul Dan Stroe vine cu vești bune pentru locuitorii comunei! Acesta transmite că localitatea Bradu a primit prin Programul „Anghel Saligny” suma de 30.093.000 de lei pentru două proiecte de investiții.

Citiți și: Panică mare într-o gospodărie din județ!

Astfel, 10.093.000 de lei sunt alocați pentru modernizarea a 13 drumuri comunale și străzi, respectiv Nucului, Aleea Busuioc, Aleea Rozelor, str. Rozelor, str. Fragilor, str. Daliei, str. Gutuiului, str. Frasinului, str. Mesteacănului, str. Azur și str. Crivăț.

Tot aici este prinsă și introducerea canalizării pluviale.

Alte 20.000.000 de lei sunt alocate pentru amenajarea canalului pluvial Valea Geamăna și modernizarea străzii Geamăna pentru care sunt prevăzute și trotuar, dar și introducerea unei noi rețele de apă și canalizare pe partea dreaptă a canalului, pe sensul de mers Moară-Prundu.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • nu dau spune:

    A facut canalizarile de tot rasu decat sa ia ochii ! Canalizare este efectuată cu canalizare de pe strada cand vine ploaia tare buvnesc canalele si se imprastie pe strada numai, cacat și tampoane si hartie !! mai mult strica decat face !!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA