bradu

Bradu: Ședință a Comitetului Local pentru Situații de Urgență

Pe fondul creșterii numărului de infectări cu noul coronavirus, primarul Dan Stroe a făcut astăzi un nou apel de responsabilitate pentru locuitorii din comuna Bradu.

Citiți și: Limitatoare de viteză pe mai multe străzi din Bradu

„Dragi brădeni, din păcate veștile privind evoluția răspândirii epidemiei cu virusul Covid-19 pe teritoriul comunei noastre nu sunt dintre cele mai bune. Astăzi, rata de infectare a ajuns la 8,69/1000 de locuitori, ceea ce ne clasează pe un nefericit loc 3 în clasamentul celor mai afectate localități din județ. În acest context, apelez și pe această cale la conștiința fiecăruia dintre noi și vă adresez rugămintea să dăm în continuare dovadă de responsabilitate și să respectăm toate măsurile sanitare de protecție pentru a ne apăra de acest virus perfid și a nu pune în pericol viața celor care deja au sănătatea șubrezită de diverse alte boli.

MĂSURI DE URGENŢĂ

La sediul Primăriei Comunei Bradu a avut loc ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență Bradu, în cadrul căreia au fost adoptate mai multe măsuri de prevenire și combatere a epidemiei, pentru a nu ajunge în situația extremă de a se carantina întreaga comună. Astfel, în incinta instituțiilor publice accesul vă fi permis doar pentru rezolvarea unor treburi urgente, cu triaj epidemiologic la intrare, măsurarea temperaturii corporale, dezinfectarea, prezența a nu mai mult de 2 persoane concomitent în spatiile comune, (holuri, etc.), cu păstrarea unei distanțe sociale de minim 2 metri.

Citiți și: Primarul Dan Stroe, mesaj special pentru locuitorii din Bradu

Cei care vor sa depună petiții, alte solicitări, a căror prezența fizică nu este absolut necesară, se recomandă să fie transmise prin mijloace electronice. Bineînțeles, purtarea măștii de protecție e obligatorie nu numai în spațiile închise, ci și în cele deschise, dată fiind rata de infectare de peste 7,5/1000 de locuitori.

De asemenea, am rugămintea să evitați deplasarea în afara domiciliului/gospodăriei doar situațiile prevăzute de lege, să evitați locurile aglomerate, să purtați masca de protecție corespunzător, astfel încât să acopere atât gura, cât și nasul, să păstrați distanțarea socială, să respectați normele sanitare de igienă, prin spălarea și dezinfectarea mâinilor, cât mai des, mai ales după ce ați avut contact cu suprafețele comune.

Cei dintre dumneavoastră care doriți să vă vaccinați, vă informez, că s-a redeschis Centrul de Vaccinare din incinta Bazei Sportive Bradu, unde aveți posibilitatea de a alege între 3 vaccinuri, Pfizer-Biontech, Moderna și Jonhson&Jonshon. Vă mulțumesc anticipat și sunt sigur că veți înțelege situatia grea pe care o traversăm și că numai împreună putem învinge această nenorocire care s-a abătut asupra noastră!

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441