Donaris 930 x 122

bradu

BRADU: SOLUȚIE ÎMPOTRIVA INUNDAȚIILOR

Bradu: Soluție împotriva inundațiilor. În urma ploilor torențiale din ultimele ore, mai multe curți din comuna argeșeană Bradu au fost inundate. Este vorba despre 8 gospodării de pe strada Livezilor și o alta din satul Geamăna.

Citiți și: Talent și pasiune la primul turneu de minivolei de la Bradu!

Primarul comunei Bradu, Dan Stroe (foto), precizează că încă de azi noapte s-a intervenit pentru ca apa să nu pătrundă în casele oamenilor.

”Pe strada Livezilor este o problemă mai veche, de ani de zile. Am intervenit încă de azi noapte, cu o motopompă pe care Consiliul Local Bradu o are în dotare. Astăzi, în jurul orei 10, atunci când am fost depășiți de situație din cauza ploilor abundente, am cerut sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș.”, anunță primarul Dan Stroe.

Citiți și: Alături din oamenii din Bradu

Edilul din Bradu are un proiect pentru ca localnicii să nu se mai confrunte cu o astfel de problemă: ”Avem în lucru un proiect cu o stație de pompare, stație care să ducă apa din zona respectivă în altă parte, este vorba de o distanță aproximativă de 700-800 de metri.”

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3