930×122 CAPRA 5

buget

BUGETUL MIOVENIULUI, APROBAT

Bugetul Mioveniului, aprobat. Consiliul Local Mioveni a aprobat prin vot în această seară bugetul oraşului pentru anul 2017. Şedinţa a durat aproximativ trei ore. Proiectul de buget a fost prezentat de primarul Ion Georgescu şi viceprimarul Aurel Costache.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

La şedinţa de astăzi au fost prezenţi angajaţi ai instituţiei, directori ai societăţilor din subordinea Consiliului Local, reprezentanti ai mass-media, parlamentarii Simona Bucura Oprescu şi Nicolae Velcea şi noul prefect al judeţului Argeş, Emilian Dragnea.

Anul acesta oraşul Mioveni are un buget la valoarea realizărilor din 2016, adică de 148.586,30 de mii de lei, echivalentul a 32.902.554 de euro.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Amintim că proiectul de buget a făcut obiectul unui număr de cinci dezbateri publice, la care locuitorii Mioveniului au venit cu propuneri și sugestii.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3