New Profesional Consult 930 x 122

2016

BUGETUL MIOVENIULUI, DEZBĂTUT ÎN CARTIERUL FĂGET

La Școala Gimnazială Făget s-a desfășurat astăzi a patra dezbatere asupra proiectului de buget al orașului Mioveni pentru anul 2016.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Timp de  două ore primarul Ion Georgescu și viceprimarul Aurel Costache au prezentat realizările din cartierul Făget și proiectele de investiții la nivel de oraș.

Dintre problemele ridicate de cetățeni enumerăm: refacerea mănăstirii Vieroși, racordarea cartierului la rețeaua de gaze, data la care se va da în folosință noua Clădire Multifuncțională din cartier, aspecte despre noul Cod fiscal, reabilitarea anumitor străzi, extinderea cimitirului din zonă, construirea viitorului nou spital din oraș și necesitatea construirii unei tribune la stadionul din cartier. La final primarul Ion Georgescu a răspuns punctual fiecăreia dintre întrebări.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

La întâlnirea cu locuitorii din zonă au participat și personalul de specialitate din Primărie, consilieri locali şi directori ai instituţiilor subordonate Primăriei.

Următoarea dezbatere va fi mâine, 31 ianuarie, de la ora 11, în Clădirea Multifuncțională din Colibași, dezbatere la care sunt așteptați toți cetățenii interesați să consulte proiectul de buget și să îl discute cu reprezentanții Primăriei.

Documentele bugetului Mioveniului pentru acest an pot fi consultate atât pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariamioveni.ro, cât şi la sediul instituţiei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90