New Profesional Consult 930 x 122

2016

BUGETUL MIOVENIULUI, ÎN DEZBATERE PUBLICĂ

Aseară la Primăria Mioveni a avut loc cea de-a doua dezbatere a bugetului orașului pentru anul 2016.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, directorul economic al Primăriei, Gheorghiţa Sava, şeful biroului Urmărire-Investiţii, Dănuţ Proca, secretarul cu delegaţie, Ilie Fintoiu, consilieri locali, directori şi angajaţi ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local, şefii de birouri din Primărie şi cetăţeni.

Primarul Georgescu și membrii aparatului de specialitate al instituției au prezentat proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru 2016. Printre problemele semnalate de cetăţeni se numără locurile de parcare, serviciile de utilităţi și infrastructura rutieră. Rezolvări la toate aceste problemele se găsesc în proiectul de investiţii pentru acest an, a anunțat primarul.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

Documentele bugetului pot fi consultate atât pe site-ul Primăriei, la adresa www.primariamioveni.ro, cât şi la sediul instituţiei.

Următoarea dezbatere publică va fi duminică, 24 ianuarie, cu începere de la ora 11, la Casa de Cultură Racoviţa.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90