SMART KIDS 930X122

buget

BUGETUL MIOVENIULUI, ÎN LINIE DREAPTĂ

Primăria Mioveni organizează în perioada 31 ianuarie-16 februarie dezbateri publice asupra proiectului de buget de venituri și cheltuieli al orașului pentru anul 2020.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

Vor avea loc întâlniri zonale cu cetăţenii, la care vor participa primarul Ion Georgescu, personalul de specialitate din Primărie, directori ai instituţiilor subordonate Primăriei și consilieri locali.

Programul dezbaterilor publice este următorul:

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

-vineri, 31 ianuarie, ora 14, sala de spectacole a Centrului Cultural Mioveni (propunerea de buget va fi prezentată salariaților Consiliului Local);

-sâmbătă, 8 februarie, ora 11, Multifuncţionala Făget;

-duminică, 9 februarie, ora 11, Grădiniţa Clucereasa;

-miercuri, 12 februarie, ora 18, Sala de Consiliu a Primăriei Mioveni;

-sâmbătă, 15 februarie, ora 11, Casa de Cultură Racoviţa;

-duminică, 16 februarie, ora 11, Multifuncţionala Colibaşi.

Proiectul de buget va fi supus votului în Consiliul Local Mioveni miercuri, 19 februarie, într-o ședință care va începe la ora 17:30.

Sugestiile şi propunerile celor interesaţi referitoare la proiect sunt aşteptate la Registratura Primăriei până pe 17 februarie 2020, de luni până vineri, între orele 8 și 16, sau la adresa relatiipublice@emioveni.ro.

Precizăm că proiectul poate fi consultat la adresa de web www.emioveni.ro, Legislaţie-Transparenţă Decizională.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90