930×122 CAPRA 5

buget

BUGETUL MIOVENIULUI – ULTIMA DEZBATERE PUBLICĂ

Astăzi, la Casa de Cultură Racoviţa a avut loc ultima dezbatere a bugetului orașului Mioveni pentru anul 2018.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La masa discuţiilor cu cetăţenii au stat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, cei doi consilieri care reprezintă cartierul, Aurel Ungureanu și Didiță Gheorghe, dar și secretarul de stat la Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene (MDRAPFE) – Nicolae Tudose.

De asemenea, au participat consilieri locali, reprezentanți ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local și un număr reprezentativ de locuitori din zonă. Până acum, localnicii s-au arătat mulţumiţi de proiectul prezentat, cu tot ce înseamnă cheltuieli, venituri şi propuneri de investiţii publice pentru anul 2018.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Proiectul de buget va fi aprobat prin vot de Consiliul Local în şedinţă extraordinară care se va desfăşura joi, 8 februarie, de la ora 17:00, transmit reprezentanții Primăriei Mioveni.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3