NOR CURIER 930X122

Libertăţii

EXCLUSIV! BULEVARDUL LIBERTĂŢII DIN TRIVALE VA FI LĂRGIT

Circulaţia rutieră pe bulevardul Libertăţii din cartierul piteştean Trivale se desfășoară cu dificultate, capacitatea de preluare a traficului fiind depăşită. Sunt ore de vârf în care se înregistrează şi blocaje, aşa încât autorităţile locale au decis să ia măsuri.

Citiți și: Este OFICIAL: Schimbări majore la celebra școală de fotbal Aripi Pitești!

Astfel, pentru anul în curs este prevăzută alocarea unei sume record pentru reabilitarea şi lărgirea bulevardului: 5.750.000 de lei, fonduri de la bugetul local. Banii vor fi virați în conturile Administraţiei Domeniului Public, ADP urmând să se ocupe de organizarea licitaţiei pentru desemnarea firmei care va face lucrările.

În 2015 ADP va mai avea la dispoziţie 5.300.000 de lei pentru reabilitarea altor artere de circulaţie din oraş, precum şi 450.000 de lei pentru repararea scărilor publice.

Citiți și: Reparații majore pentru un drum vital din Argeș!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90