930 x122 grota rece

mioveni

    CAMPANIE DE AMPLOARE ÎN MIOVENI

    Campanie de amploare în Mioveni. Sâmbătă, 1 aprilie 2017, voluntarii sunt aşteptaţi în Mioveni la o nouă campanie de colectare a deşeurilor aruncate la voia întâmplării în păduri, râuri sau alte spaţii verzi. Plecarea se va face de la Primăria oraşului Mioveni la ora 8:30.

    Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

    Voluntarii vor avea la dispoziție mănuși și saci din partea Primăriei, iar S.C S.Ed.C Mioveni SRL va asigura transportul deșeurilor colectate.

    Echipa coordonatoare de la Primăria Mioveni va organiza acțiuni de ecologizare în următoarele locuri: podul peste râul Târgului (Colibaşi), zona M-uri – strada General Lăcătușu, strada Argeșelului – strada Morii (Racovița), platoul Izvorul Tămăduirii (Făget), strada Valea Neagră (Colibași), Dealul Viilor – strada Bugeac Mioveni şi podul Getica – Racovița, strada Bugeac – Dealul Viilor.

    Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

    Cei care vor să se înscrie în această campanie pot obţine relaţii suplimentare de la reprezentanţii Biroului Protecţia Mediului din Primăria Mioveni sau la numerele de telefon 0348/455.444 (interior 111) și 0730.016.105.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90