Donaris 930 x 122

mioveni

CAMPANIE DE PROPORȚII ÎN MIOVENI

Campanie de proporții în Mioveni. Primăria oraşului Mioveni, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Servsal Argeș (A.D.I. Servsal) desfăşoară o campanie de monitorizare a platformelor de colectare a deşeurilor menajere şi reciclabile provenite de la populaţie şi de la agenţii economici.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Astfel, în perioada 4 – 23 septembrie 2017, între orele 9 și 18, la fiecare punct de colectare vor exista voluntari care le vor oferi informaţii cetăţenilor despre importanţa colectării selective a deşeurilor încă de la sursă.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

De asemenea, locuitorii oraşului vor primi pliante informative, dar şi câte un sac pentru deşeuri reciclabile.

Totodată, la fiecare scară de bloc va fi distribuit afişul acestei campanii.

Două sâmbete la rând, pe 16 şi 23 septembrie 2017, voluntarii vor fi prezenţi în zona de picnic de la Făget pentru informarea celor prezenţi cu privire la colectarea deşeurilor.

Pentru a păstra curăţenia oraşului populaţia este rugată să nu depoziteze în containerele colorate alte deşeuri decât cele pentru care sunt prevăzute, şi anume cele din tabelul de mai jos (click pe imagine pentru mărire!):

 

Recipientele împărțite populației pentru depozitarea deșeurilor, dar și containerele care sunt amplasate pe domeniul public în punctele de colectare au culori diferite. Fiecărei culori îi corespunde un anumit tip de deșeu. În recipientele de culoare verde trebuie depozitate deșeurile de sticlă, în cele galbene – plasticul și metalul, iar în cele albastre – hârtia și cartonul.

Selectarea deşeurilor acasă trebuie să devină o obişnuinţă şi un mod de viaţă, fiind unica soluţie pentru avea o viaţă mai sănătoasă şi mai prietenoasă cu mediul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90