New Profesional Consult 930 x 122

patinoar

CÂND SE DESCHIDE PATINOARUL ARTIFICIAL DIN TRIVALE

După cum v-am informat, autorităţile locale din Piteşti vor monta pentru perioada sărbătorilor de iarnă un patinoar artificial la baza de agrement de la intrarea dinspre Centru în cartierul Trivale (în zona terenurilor de sport), iar nu în parcul din pădurea Trivale, ca în anii precedenți.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Lucrările de montare au început deja, iar sâmbătă şi duminică vor fi făcute primele demersuri pentru acoperirea cu gheaţă a perimetrului. Patinoarul va fi deschis, potrivit lui Constantin Zichil, directorul Serviciului Public de Exploatare a Patrimoniului Piteşti, în jurul datei de 19 decembrie (atunci când vor lua vacanţă şi elevii). Primăria încă nu a stabilit până când va rămâne deschis.

Intrarea va costa 5 lei pe oră cu patine proprii şi 10 lei pe oră cu patine închiriate de la patinoar.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

O altă știre este că în acest sezon în Centru, lângă Teatrul „Alexandru Davila”, nu va mai fi montat patinoar artificial particular. Motivul? Proprietarul nu a mai vrut, probabil nemulțumit de încasările din iarna trecută.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3