Donaris 930 x 122

cartiere

INTREBARE_INTREBATOARE

CARE ESTE CEL MAI POPULAT CARTIER PITEŞTEAN

A fost dat publicității cel mai recent raport demografic referitor la numărul de locuitori din fiecare cartier al municipiului Pitești. Datele arată care este cel mai populat cartier al Piteștiului și care dintre ele numără, la polul opus, cel mai mic număr de locuitori.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Potrivit raportului, în Pitești cea mai mare concentrare de populație este în zona Nord-Găvana. Este zona în care trăiesc peste 30.000 de persoane. Procentual, cei 30.000 de locuitori din Nord-Găvana reprezintă aproape 20% din totalul populaţiei municipiului.

Pe locul doi se situează cartierul Trivale, cu peste 21.000 de locuitori (13, 7% din populația Piteștiului). Pe locul trei se află zona Fraţii Goleşti-Prundu, cu puţin peste 16.000 de locuitori (10, 32% din totalul numărului de locuitori ai Piteștiului).

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

Conform datelor din raportul citat, în Pitești cei mai puţini locuitori sunt în cartierele Exerciţiu (3.400) şi Calea Câmpulung (circa 3.000). (Foto: cartierul Nord)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90