Donaris 930 x 122

banat

CARTIERUL BANAT: VESTE PROASTĂ DE LA PRIMĂRIE

Cartierul Banat: Veste proastă de la Primărie. Mai multe mămici au cerut Primăriei Pitești modernizarea actualelor locuri de joacă din Banat-Exercițiu și amenajarea altora noi.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Dacă în privința modernizării veștile sunt bune (amănunte, AICI), în ceea ce privește amenajarea unor noi locuri de joacă municipalitatea are o veste proastă:

„Vă informăm că atât reabilitarea locurilor de joacă pentru copii, cât şi amenajarea unora noi se află permanent în atenţia noastră.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Având în vedere că în zona Banat nu am putut identifica un spaţiu pentru amenajarea unui loc de joacă pentru copii care să respecte normele de distanţă faţă de blocuri şi care să aparţină domeniului public, aşteptăm cu interes propunerile dumneavoastră, iar dacă acestea îndeplinesc condiţiile legale vom trece la amenajarea acestora.”, răspunde municipalitatea.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90