NOR CURIER 930X122

centrul multifuncțional

CASA FILARMONICII PITEȘTI ÎNGHITE ALȚI BANI

Casa Filarmonicii Pitești înghite alți bani. Municipalitatea va aloca în acest an o sumă importantă pentru lucrări de conformare în vederea obţinerii autorizaţiei ISU pentru mai multe clădiri.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Printre acestea se numără şi Centrul Multifuncţional, construit pe structura fostului cinematograf „București” și în care funcționează Filarmonica Piteşti. Realizată cu bani europeni şi fonduri de la bugetul local, construcția a fost la un pas să fie închisă de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș din cauza unor probleme legate de securitatea la incendii.

Legea permite, însă, ca neregulile să fie eliminate până pe data de 30 iunie 2017. În acest sens, Primăria a alocat 220.000 de lei pentru rezolvarea problemelor de la Centrul Multifuncţional.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3