930×122 CAPRA 5

guvern

CONSTANTIN_NICOLESCU_1

IATĂ CÂŢI BANI ÎI DĂ GUVERNUL PONTA LUI NICOLESCU

Constantin Nicolescu, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, a fost luni la Ministerul Dezvoltării pentru a discuta cu guvernanţii despre fondurile necesare pentru o serie de lucrări din judeţ.

Citiți și: Oficial! Se schimbă salariul minim pe economie!

În urma discuţiilor guvernanţii au anunţat că ar urma să aloce pentru Argeș suma de 30.000.000 de lei, deşi necesarul este cu mult mai mare.

În judeţul Argeş se află în derulare 45 de proiecte de dezvoltare a unor reţele de apă şi canalizare, în mai multe localităţi. Toate proiectele sunt deja începute cu fonduri guvernamentale. Pentru ele ar fi nevoie, conform spuselor lui Constantin Nicolescu, de 121.000.000 de lei. Guvernul dă deocamdată doar 30 de milioane de lei, urmând ca în anii care vin să aloce restul sumelor.

Citiți și: Veste bună pentru salariați! Crește valoare tichetelor de masă

În Argeş ar mai fi nevoie de 120.0000.000 de lei pentru drumuri judeţene şi de 93.000.000 de lei pentru finalizarea lucrărilor de construire a unor şcoli.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90