930×122 CAPRA 5

ceair

CEAIR: VÂNZĂTORI OBLIGAȚI SĂ FACĂ MUTAREA MULT AȘTEPTATĂ

Ceair: Vânzători obligați să facă mutarea mult așteptată.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Însoțit de polițiști locali, Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, a fost astăzi în zona pieţei agroalimentare Ceair. Scopul: disciplinarea comercianţilor care își întind standurile de vânzare (cu haine, încălțăminte etc.) mai mult decât le permit contractele încheiate cu municipalitatea. O măsură mult așteptată de piteștenii care vor un comerț civilizat și nu sufocant.

Mai exact, comercianţii care aveau marfă expusă pe stradă au fost obligaţi să îşi restrângă perimetrul până la limitele stabilite în contracte, deci dincolo de liniile trasate pe domeniul public pentru delimitare.

Citiți și: Politician cunoscut, despre ePitești: „Au cele mai multe vizualizări, deci se poate!”

Pe strada Traian Vuia, care face legătura între strada Crinului şi piaţa Ceair, agenţii Poliţiei Locale au dat şi amenzi. Acţiunea a fost dusă la bun sfârşit, comercianţii, cel puțin deocamdată, strângându-şi marfa din perimetrul pe care îl ocupau abuziv.

„Vom continua acţiunile de acest fel și în fiecare zi vom fi prezenţi în piaţă.”, avertizează Sorin Apostoliceanu într-o declarație pentru ePitești. Vom vedea cât va dura „minunea”!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90