Jupiter 930 x 122

ceair

CEAIR: VÂNZĂTORI OBLIGAȚI SĂ FACĂ MUTAREA MULT AȘTEPTATĂ

Ceair: Vânzători obligați să facă mutarea mult așteptată.

Citiți și: COȘMAR PENTRU ȘOFERII TUPEIȘTI!

Însoțit de polițiști locali, Sorin Apostoliceanu, viceprimar al Piteștiului, a fost astăzi în zona pieţei agroalimentare Ceair. Scopul: disciplinarea comercianţilor care își întind standurile de vânzare (cu haine, încălțăminte etc.) mai mult decât le permit contractele încheiate cu municipalitatea. O măsură mult așteptată de piteștenii care vor un comerț civilizat și nu sufocant.

Mai exact, comercianţii care aveau marfă expusă pe stradă au fost obligaţi să îşi restrângă perimetrul până la limitele stabilite în contracte, deci dincolo de liniile trasate pe domeniul public pentru delimitare.

Citiți și: (VIDEO) POLIȚIA LOCALĂ TAIE ÎN CARNE VIE ÎN GĂVANA

Pe strada Traian Vuia, care face legătura între strada Crinului şi piaţa Ceair, agenţii Poliţiei Locale au dat şi amenzi. Acţiunea a fost dusă la bun sfârşit, comercianţii, cel puțin deocamdată, strângându-şi marfa din perimetrul pe care îl ocupau abuziv.

„Vom continua acţiunile de acest fel și în fiecare zi vom fi prezenţi în piaţă.”, avertizează Sorin Apostoliceanu într-o declarație pentru ePitești. Vom vedea cât va dura „minunea”!

Nisan 555×222
Comdata 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066