EcoMoto 930×122

chirii

CHIRII ÎN PITEȘTI. AZI SE DECIDE

Chirii în Pitești. Azi se decide. Astăzi se va desfășura o nouă şedinţă ordinară în plen a Consiliului Local Piteşti, ocazie cu care vor fi stabilite şi chiriile percepute pentru garajele care ocupă domeniul public.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Vestea bună este că Primăria a hotărât să propună menținerea chiriilor pentru garaje la acelaşi nivel ca în anul 2016. Prin vot, Consiliul Local va decide azi, cel mai probabil favorabil, în privința propunerii.

Astfel, pentru 2017 chiriile vor fi următoarele: 5 lei mp pe lună fără TVA – tarif de bază; 2 lei mp pe lună fără TVA – pentru persoanele care au maşini mai vechi de 10 ani; 3 lei mp pe lună – pentru pensionarii cu venituri mai mici de 600 de lei pe lună şi pentru şomeri; 1 leu mp pe lună fără TVA – pentru persoanele cu handicap locomotor.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3