Eurial 930 x 122

aplicatie sesizari

CityHealth.io, NOUA APLICAȚIE PENTRU SESIZĂRILE PITEȘTENILOR

Viceprimarul Sorin Apostoliceanu anunță lansarea unei aplicații pentru sesizările piteștenilor: Cityhealth.io.

„Orașul zilelor noastre are ca principale atribute transparența și ușurința interacțiunii dintre cetățeni și autorități. Soluțiile și serviciile oferite de noile tehnologii ne fac viața mai bună și ne conectează simplu și eficient, ne ajută să ne simțim cu adevărat o comunitate.

Haideți să încercăm împreună o aplicație pe care am primit-o gratuit, prin care puteți face sesizări pentru problemele din Pitești!

Este vorba despre CityHealth.io, un program pe care de mult îl doresc prezent în Pitești, parte a proiectului UPDATE ROMANIA susținut de compania Life is Hard S.A., inițiativă de sprijinire la nivel național a digitalizării administrațiilor locale.

Deschiderea cetățenilor spre schimbare și spre folosirea tehnologiei este importantă și face diferența între reușita sau eșecul oricărui demers de tip Smart City. De aceea, vă rog să nu trimiteți sesizări false, să aglomerăm programul, ci să folosim aplicația corect pentru a testa eficiența ei”, spune viceprimarul.

Apostoliceanu anunță că va prelua sesizările împreună cu câțiva colegi și, „dacă totul va funcționa bine, o vom prezenta domnului primar să o implementăm în toate societățile care aparțin de Primărie”.

Programul poate fi descărcat din Appstore și din Google Play (de AICI și de AICI).

555 X 222 CAPRA
Pizza Sapori Italia 570 90