NOR CURIER 930X122

făget

CLĂDIRE MULTIFUNCȚIONALĂ ÎN MIOVENI

În luna martie a anului trecut în Mioveni a început construirea clădirii multifuncţionale Făget, destinată locuitorilor din zonă.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Potrivit conducerii Primăriei, lucrările sunt în plină desfăşurare și se află în graficul stabilit inițial. Conform sursei citate, noua clădire va fi dată în folosinţă în luna septembrie a acestui an.

Clădirea va avea săli pentru cursuri și expoziţii, birouri, sală de spectacole, terasă, vestiare și grupuri sanitare. Curtea interioară va fi amenajată cu alei pietonale, spaţii verzi, copaci, gazon şi cu un spaţiu de parcare. Investiţia este realizată exclusiv cu fonduri de la bugetul local.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Primarul Ion Georgescu își exprimă dorinţa să asigure în mod echitabil servicii de calitate pentru toate cartierele oraşului: “La dezbaterile publice pe tema bugetului Mioveniului le-am promis oamenilor că în fiecare cartier vom face astfel de spații. În Racoviţa şi Colibaşi există deja și urmează să îl inaugurăm în luna septembrie și pe acesta, în Făget. Va urma şi cartierul Clucereasa”.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90