930X122 MAIA

bani

CONCURS ÎNTRE BISERICI! DOAR TREI AU FOST NOROCOASE!

Conform legii, autorităţile locale pot aloca fonduri proprii pentru finanţarea activităţilor de cult şi a locaşurilor de cult, dar numai în baza unor proiecte.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Acestea sunt ierarhizate în funcţie de un punctaj rezultat din evaluare, iar cele mai bine clasate proiecte primesc finanţare. Pentru anul în curs, cinci parohii au depus proiecte pentru a obţine bani de la bugetul municipiului Piteşti, solicitând şi sume cuprinse între 15.000 de lei şi 50.000 de lei.

Dintre cele cinci parohii, au fost aprobate pentru finanţare proiectele de la catedrala „Sfântul Gheorghe” din centru – 50.000 de lei, „Zăvoi” – 15.000 de lei şi „Sf. Pantelimon” – 15.000 de lei.

Citiți și: Românii care vor primi 700 de lei în plus la pensie!

Banii vor fi folosiţi în special pentru lucrări de reabilitare şi reparaţii. Parohiile „Aşezământul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena” şi „Adormirea Maicii Domnului” nu au întrunit punctajul necesar obţinerii finanţării.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3