NOR CURIER 930X122

bârla

CONCURS LA PRIMĂRIA BÂRLA

Concurs la Primăria Bârla. Primăria comunei argeșene Bârla organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție, vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartiment Impozite şi Taxe Locale și referent, clasa III, grad profesional asistent la Compartiment Casierie, Contabilitate, Buget și Informatică de Gestiune.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Cei interesați de postul de inspector trebuie să aibă studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile administrativ, juridic, economic și o vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de cel puțin 1 an.

În ceea ce privește postul de referent, candidații trebuie să aibă studii liceale economice, respectiv studii medii economice liceale finalizate cu diplomă de bacalaureat și vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de cel puțin 6 luni. Informații suplimentare despre organizarea concursurilor, AICI.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

De asemenea, Primăria Bârla organizează concurs și pentru ocupareape perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, grad profesional asistent în cadrul Compartiment Registru Agricol, Cadastru, Urbanism, Amenajarea Teritoriului. Cei interesați trebuie să aibă studii în domeniile administrativ, juridic, agricol și informatică. Mai multe amănunte, AICI.

Relații suplimentare despre cele 3 posturi scoase la concurs se pot obține la sediul Primăria Bârla (sat Bârla, strada Principală nr. 127), la numărul de telefon 0248/678.201, la fax 0248/678.090, sau adresa de e-mail primariabirla@yahoo.com.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90