New Profesional Consult 930 x 122

conflict de interese

ANI

CONSILIER LOCAL DIN MIOVENI, GĂSIT DE ANI ÎN CONFLICT DE INTERESE

Agenția Națională de Integritate a constatat existența conflictului de interese de natură administrativă în cazul lui Ion Martalogu, consilier local în orașul argeșean Mioveni.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

Potrivit ANI, în calitatea sa de consilier local și, în același timp, de membru fondator și membru în Consiliul Director al Clubului Sportiv Dacia Mioveni, Martalogu a participat la ședințele de Consiliu Local, votând pentru aprobarea bugetelor locale pentru anii 2008-2013, contribuind, în mod direct și nemijlocit, la alocarea sumelor de bani în contul asociației sportive.

Conform sursei citate, Consiliul Local Mioveni a transferat către Clubul Sportiv Dacia, prin intermediul votului și al influențelor exercitate de Ion Martalogu, suma de 24.432.293 de lei (aproximativ 5.945.784 de euro).

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

ANI precizează că în acest fel consilierul a încălcat legea. Ion Martalogu, afirmă Agenția Națională de Integritate, a fost informat despre concluziile evaluării, iar acesta a prezentat un punct de vedere scris. Consilierul poate ataca concluzia ANI în justiție. Dacă instanțele de judecată vor confirma ca fondat „verdictul” inspectorilor de integritate, Martalogu își va pierde mandatul și nu va mai avea dreptul să ocupe o demnitate publică timp de 3 ani.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA