Donaris 930 x 122

consiliul judetean

CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEȘ, EŞEC DUPĂ EŞEC

După cum v-am informat, proiectul staţiunii de schi Molivişu din munţii Ghiţu este în pericol să nu mai fie finanţat de Uniunea Europeană şi să nu mai poată fi realizat, inclusiv DNA intrând pe fir.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Consiliul Judeţean Argeş, acum condus de Florin Tecău, nu este la prima experienţă horror cu fonduri europene, având şi alte eşecuri la activ. Printre cele mai răsunătoare se numără reabilitarea drumului turistic Muşăteşti – Poienile Vâlsanului (Consiliul Judeţean a trebuit să returneze Uniunii Europene 1 milion de euro!) şi construirea noului pod din comuna Căteasca (DNA instrumentează un dosar în acest sens, iar în primă instanţă fostul preşedinte al CJ, Constantin Nicolescu, a fost condamnat în acest dosar la 9 ani de închisoare cu executare pentru nereguli cu privire la fondurile europene).

Un alt eşec este şi programul de reabilitare cu bani europeni a patru unităţi de învăţământ în privința cărora autoritățile județene de atunci ar fi mințit că au fost afectate de inundaţii, motiv pentru care Constantin Nicolescu se află în puşcărie la această oră.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90