New Profesional Consult 930 x 122

achiziție publică

CONSILIUL JUDEȚEAN CAUTĂ FIRMĂ DE CATERING

Consiliul Județean caută firmă de catering. Consiliul Judeţean Argeș a iniţiat procedurile de achiziţie publică pentru furnizarea hranei pentru persoanele internate în unităţile medico-sociale din județ.

Citiți și: De Ziua Unirii, Liviu Dragnea „a venit” la Pitești!

Hrana va fi furnizată în sistem catering. Cu alte cuvinte, mâncarea nu va mai fi preparată în bucătăria unității medico-sociale, ci livrată de către firma de profil care va câştiga contractul.

Prima unitate medico-socială în cazul căreia a fost lansată procedura de achiziție publică în acest sens este cea din comuna Domneşti. Cu 152.000 de lei fără TVA, Consiliul Judeţean Argeș vrea să contracteze o firmă care să asigure „pregătirea, prepararea şi livrarea hranei pentru beneficiarii care sunt internaţi în UAMS Domneşti”.

Citiți și: Argeș. În atenția șoferilor: Lucrări pe șoselele din județ. Se circulă greu!

Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este 14 mai 2019.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3