930 x122 grota rece

Arges

CONSILIUL JUDEȚEAN ÎȘI IA MAȘINĂ PRIN PROGRAMUL RABLA

În patrimoniul Consiliului Judeţean Argeş se află un autoturism Dacia Nova care îndeplineşte condiţiile de scoatere din funcţiune (are durata normală de funcţionare expirată şi este amortizat integral).

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Cheltuielile de întreţinere şi repararea lui sunt din ce în ce mai mari, are grad de uzură avansat, nu se mai fabrică şi nu se mai găsesc piese de schimb, iar defecţiunile accidental apărute sunt din ce în ce mai dese, fapt ce pune în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice şi a persoanelor transportate.

Având în vedere cele de mai sus, preşedintele Consiliului, Florin Tecău (foto), propune casarea autovehiculului respectiv şi includerea în programul „Rabla” pentru instituţiile publice. Consiliul Judeţean va primi pentru acest autoturism o primă de casare de 6.500 de  lei. Restul sumei până la acoperirea integrală a preţului de achiziţionare a autovehiculului nou va fi asigurat din fonduri proprii.

Citiți și: Grav accident rutier ACUM! Două mașini sunt „praf”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3