pizzeria sapori  930 122

Arges

AU ÎNCEPUT PREGĂTIRILE PENTRU SĂRBĂTORILE ARGEȘULUI ȘI MUSCELULUI

Consiliul Judeţean Argeş a aprobat un proiect de hotărâre prin care stabileşte domeniile de activitate din care vor proveni personalităţile ce vor primi în acest an titluri de „Fiu” sau „Fiică” a Argeşului şi de „Cetăţean de onoare”. Este vorba de premieri care vor fi făcute în cadrul celei de a VIII-a ediţii a „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”, manifestare care se va desfăşura în perioada august-septembrie.

Citiți și: Măsuri fără precedent! Nu s-a mai văzut așa ceva până acum!

Domeniile de activitate alese pentru anul în curs sunt administraţie publică locală şi centrală, societate civilă şi mediu de afaceri.

O comisie specială va analiza CV-uri care vor fi înaintate ca propuneri sau care urmează să fie selectate din oficiu. Se va ţine cont de o serie de criterii precum originea argeşeană, activitatea desfăşurată, notoritatea judeţeană şi naţională și premiile şi distincţiile obţinute de-a lungul timpului. (Foto Arhivă: Tudor Gheorghe susţinând un recital la Muzeul Goleşti cu ocazia „Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”)

Citiți și: Anunț de ultim moment de la ISJ. Ce s-a întâmplat la BAC, după contestații

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3