930×122 POSADA 5

mioveni

CONTRACT PENTRU REABILITAREA AMBULATORIULUI DE LA SPITALUL RACOVIŢA DIN MIOVENI

Ieri în sala de şedinţe a Primăriei oraşului Mioveni a avut loc semnarea contractului de finanţare pentru reabilitarea, modernizarea, dezvoltarea şi echiparea Ambulatoriului de specialitate din cadrul spitalului Sf. Spiridon Racoviţa. Contractul de finanţare a fost semnat de primarul Mioveniului, Ion Georgescu, şi de directorul Agenției de Dezvoltare Regională Sud Muntenia, Liviu Muşat.

Citiți și: Exclusiv. Criză fără precedent la Spitalul Județean Argeș! Pacienți în pericol!

Proiectul are o valoare totală de 3.670.000 de lei, din care 2.740.000 de lei reprezintă suma solicitată ca fonduri nerambursabile de către beneficiar. Diferenţa este contribuţia Consiliului Local Mioveni la cheltuielile eligibile ale proiectului. Cu aceşti bani se va reabilita structura de rezistenţă a clădirii şi principala zonă de acces, se va înlocui tâmplăria, se va izola termic faţada clădirii, se vor reamenaja toaletele și se va reabilita sistemul de iluminat. Nu în ultimul rând, vor fi achiziţionate şi echipamente medicale şi mobilier specific.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele interimar al Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, prefectul Mihai Oprescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean, Constantin Nicolescu, şi reprezentanţi ai administraţiei locale.

Citiți și: Argeș. Investiție de 33.150.000 de lei pentru un spital important!

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3