New Profesional Consult 930 x 122

cornel ionica

CORNEL IONICĂ A ”FUGIT” DE LA PRIMĂRIE. PITEȘTIUL, ÎN GRIJA CUI?

Cornel Ionică a ”fugit” de la Primărie. Piteștiul, în grija cui? Piteștenii care au avut nevoie de primarul Cornel Ionică în ultimele zile nu au reușit să îl găsească.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Asta pentru că edilul participă, alături de alți membri ai Asociației Municipiilor din România, la o activitate în Canada, potrivit AMR.ro. Activitate care sperăm să fie benefică pentru piteșteni, iar Cornel Ionică să revină de acolo cu cât mai multe idei de investiții care să ajute la dezvoltarea municipiului. Spunem ”sperăm” din moment ce, după cum se poate vedea într-o fotografie publicată de Asociația Municipiior din România, primarul Piteștiului nu pare foarte interesat de subiectele dezbătute.

În timp ce Cornel Ionică este în Canada, iar viceprimarul Sorin Apostoliceanu a reprezentat Piteștiul în Serbia, la Zilele orașului Kraguevac, oraș înfrățit cu Piteștiul, municipiul și problemele sale au fost lăsate în grija celuilalt viceprimar, Laurențiu Zidaru.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

După cum ați putut sesiza, ”omul-invizibil” nu și-a făcut apariția în fața piteștenilor nici atunci când situația a impus-o, respectiv la începutul săptămânii, când multe dintre străzile municipiului au fost inundate (detalii, AICI).

Cu Ionică și Apostoliceanu plecați, Piteștiul rămâne al nimănui. Ce face viceprimarul Zidaru în afară de a încasa lunar un venit salarial de peste 15.000 de lei? Subiectul pe larg, AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90