Jupiter 930 x 122

cornel ionica

CORNEL IONICĂ A ”FUGIT” DE LA PRIMĂRIE. PITEȘTIUL, ÎN GRIJA CUI?

Cornel Ionică a ”fugit” de la Primărie. Piteștiul, în grija cui? Piteștenii care au avut nevoie de primarul Cornel Ionică în ultimele zile nu au reușit să îl găsească.

Citiți și: (SUPER VIDEO) IONICĂ LA PRIMĂRIE, UN DEZASTRU PENTRU PITEȘTI

Asta pentru că edilul participă, alături de alți membri ai Asociației Municipiilor din România, la o activitate în Canada, potrivit AMR.ro. Activitate care sperăm să fie benefică pentru piteșteni, iar Cornel Ionică să revină de acolo cu cât mai multe idei de investiții care să ajute la dezvoltarea municipiului. Spunem ”sperăm” din moment ce, după cum se poate vedea într-o fotografie publicată de Asociația Municipiior din România, primarul Piteștiului nu pare foarte interesat de subiectele dezbătute.

În timp ce Cornel Ionică este în Canada, iar viceprimarul Sorin Apostoliceanu a reprezentat Piteștiul în Serbia, la Zilele orașului Kraguevac, oraș înfrățit cu Piteștiul, municipiul și problemele sale au fost lăsate în grija celuilalt viceprimar, Laurențiu Zidaru.

Citiți și: (VIDEO) PITEȘTENI REVOLTAŢI: ,,CE FACEM, NE LUĂM MAŞINILE ÎN CASĂ?”

După cum ați putut sesiza, ”omul-invizibil” nu și-a făcut apariția în fața piteștenilor nici atunci când situația a impus-o, respectiv la începutul săptămânii, când multe dintre străzile municipiului au fost inundate (detalii, AICI).

Cu Ionică și Apostoliceanu plecați, Piteștiul rămâne al nimănui. Ce face viceprimarul Zidaru în afară de a încasa lunar un venit salarial de peste 15.000 de lei? Subiectul pe larg, AICI.

Biroul de Credite
Biroul de Credite

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066