NOR CURIER 930X122

apa

CINE ÎL CREDE? „PREŢUL APEI ÎN PITEŞTI NU VA MAI CREŞTE!”

Cornel Ionică, viceprimar cu atribuții de primar, a anunţat astăzi că preţul apei potabile în Piteşti nu va mai creşte. Mai mult, Ionică a spus că în următorii ani este posibil ca prețul să şi scadă. Asta după ce în ultimii ani, an de an, tariful la apă rece în Pitești a fost majorat. Cine îl crede pe Ionică?

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

Cea mai recentă majorare de tarif a avut loc pe 1 ianuarie 2015, fiind stipulată, potrivit municipalității, în angajamentele asumate faţă de Uniunea Europeană în proiectul cu fonduri europene pentru extinderea reţelelor de apă şi canalizare.

Ionică a mai anunțat că a primit de la Autoritatea Naţională de Reglementare a Serviciilor Comunale un răspuns la o adresă a Primăriei referitoare la preţurile la apă şi canalizare în toate oraşele ţării. Conform răspunsului ANRSC, în Piteşti avem oficial cel mai mare preţ la canalizare din ţară: 4, 7 lei metrul cub cu tot cu TVA. În clasament Piteştiul este urmat de Constanţa, care are un tarif de 4, 5 lei metrul cub.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

În ceea ce priveşte preţul apei potabile, Piteştiul ocupă locul 8, cu un tarif de 4, 55 de lei metrul cub cu TVA. Clasamentul este condus de Bucureşti, cu un tarif de 5, 75 de lei metrul cub, Buzău, cu 5, 46 de lei metrul cub şi Constanţa, cu 5, 07 lei metrul cub.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3